بر اساس این گزارش او کمی قبل از ترک تونس به بانک مرکزی مراجعه کرده، این مقدار طلا را که معادل ۴۵ میلیون یوروست برداشته و احتمالا به دوبی پرواز کرده است. البته گفته میشود که او در حال حاضر همراه با بنعلی در جده، در کنار دریای سرخ بسر میبرد.
لوموند در گزارش خود آورده است که رئیس بانک مرکزی ابتدا نمیخواسته این مقدار طلا را به لیلا بنعلی بدهد، ولی پس از تماس او با همسرش و گفتوگوی تلفنی با بنعلی طلاها را تحویل میدهد. به گفته رئیس بانک مرکزی، حتی خود بنعلی هم تردید داشت که چنین دستوری بدهد.
اکنون حسابهای بانکی مقامهای ارشد تونس در سویس نیز تحت تعقیب هستند. وزارت خارجه سویس در برن اعلام کرده است که میتواند این حسابها را ببندد.
سخنگوی وزارت دادگستری سویس گفته است که هنوز تقاضای قانونی برای کمک در این زمینه نرسیده است و وزارت دادگستری سویس تنها زمانی امکان مداخله دارد که تونس علیه مقامهای سابق حکومتی اعلام جرم کند.
پائیز گذشته قانونی در سویس به تصویب رسید که بر اساس آن دولت سویس میتواند داراییهای دیکتاتورها را با دردسر کمتری به مردمی که مورد ظلم واقع شدهاند، بازگرداند.
لیلا بنعلی و طایفهاش قبل از فرار هم به طمع پول و قدرت معروف بودند. پس از سقوط بنعلی در روز جمعه گذشته (۱۴ ژانویه)، مردم خشمگین به ویلاهای این خانواده ریختند و آنها را تاراج کردند. عماد طرابلسی، از بستگان لیلا بنعلی که سمبل اختلاس و فساد مالی بود به دست یک فرد ناشناس به ضرب چاقو کشته شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر