۱۳۸۹ دی ۲۳, پنجشنبه

نتانیاهو: فقط تهدید نظامی ایران را از ساختن بمب اتمی بازمی‌دارد




، بلکه خطر دست یابی سازمانهای تروریستی را که سپاه قدس در تغذیه انان برای مقاصد خود میکوشد، به این سلاح مخرب را اسان خواهد کرد. و حال دور جدید مذاکرات با تهران در استانبول که قرار است در 20 ژانویه برگذار شود از راه میرسد و سلطانیه به غرب هشدار میدهد
 benyamin-natanyaho.jpg
در مذاکرات اتمی بین غرب و ایران برای توقف فعالیت های مشکوک حرفهای ضد و نقیضی زیادی گفته میشود و نتایج متعددی از ان استخراج میشود، اما یک چیز ثابت و اساسی است و ان اینکه محال است که جهان و بخصوص غرب این اجازه را به رژیم نظامی و امنیتی ایران که پرورش دهنده تروریسم دولتی و نظامی است، بدهد که به تولید و تکثیر بمب اتمی دست یابد، زیرا این عمل نه تنها قلب خاورمیانه که مملو از انرژی برای دنیا است را با مسابقه کشنده اتمی روبرو خواهد کرد و ثبات و امنیت را به حداقل خواهند رساند، بلکه خطر دست یابی سازمانهای تروریستی را که سپاه قدس در تغذیه انان برای مقاصد خود میکوشد، به این سلاح مخرب را اسان خواهد کرد. و حال دور جدید مذاکرات با تهران در استانبول که قرار است در 20 ژانویه برگذار شود از راه میرسد و سلطانیه به غرب هشدار میدهد که اخرین شانس غرب است و باید ایران اتمی را بپذیرد، و از جهت دیگر قبول نظام دیکتاتوری، امنیتی به معنی خودکشی برای دول منطقه و غرب است. به خبر کوتاهی در این باره که در سایت صدای المان امده توجه کنید.طبق ارزیابی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، ایران فقط با تهدید به قهری متقاعدکننده، از برنامه‌های خود برای ساختن بمب اتمی دست برخواهد داشت. همزمان علی اصغر سلطانیه، مذاکرات استانبول را آخرین فرصت برای غرب خواند. 
بنیامین نتانیاهو، روز سه‌شنبه (۱۱ ژانویه) در برابر روزنامه‌نگاران خارجی گفت، تحریم‌های بین‌المللی به تنهایی برای واداشتن ایران به تغییر سیاست اتمی این کشور کافی نیست. وی افزود که این تحریم‌ها تا کنون تاثیری واقعی نداشته‌اند. 
نتانیاهو که در ملاقات سال نو با روزنامه‌نگاران در اورشلیم سخن می‌گفت، خاطر نشان ساخت: «تحریم‌ها تنها زمانی می‌توانند موثر باشند که اگر شکست خوردند، گزینه‌ی نظامی معتبری وجود داشته باشد». به باور وی، این تهدید باید از سوی جامعه‌ی جهانی به رهبری آمریکا انجام گیرد. 
به گفته‌ی نخست وزیر اسرائيل، ایران همچنان مصمم است برنامه‌ی اتمی خود را ادامه دهد. نتانیاهو معتقد است که: «تحریم‌ها به هدف نرسیده‌اند و باید سخت‌تر اعمال و جدی‌تر تشدید شوند». 
ایالات متحده‌ی آمریکا و اسرائيل، حمله‌ی نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران را منتفی ندانسته‌اند. ولی کارشناسان بر این باورند که در حال حاضر امکان حمله‌ی نظامی به ایران خیلی زیاد نیست. 
نشانه‌هایی وجود دارد که برنامه‌ی اتمی ایران به دلیل اختلالات ناشی ازخرابکاری‌از طریق ویروس‌های اینترنتی، تحریم‌های گوناگون و نیز اشکالات فنی با دشواری روبروست. 
۲۰۱۵ نمی‌تواند بمب اتمی بسازد. 
سلطانیه: آخرین فرصت برای مذاکرات 
علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی  علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمیاز سوی دیگر، علی اصغر سلطانیه، نماینده‌ی جمهوری اسلامی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز سه‌شنبه (۲۱ دی) در گفت‌وگو با روزنامه‌نگاران فرانسوی گفت، مذاکرات استانبول، فرصتی تاریخی برای بازگشت غربی‌ها به میز مذاکره است. 
خبرگزاری ایرنا از قول سلطانیه نقل کرد: «با قرار گرفتن اولین میله‌های سوخت تولیدی ایران در قلب رآکتور تهران، احتمالا مجلس شورای اسلامی دیگر اجازه‌ای به دولت برای انجام مذاکرات و یا امکان ارسال اورانیوم به کشور ترکیه و یا خارج نمی‌دهد و در این صورت خودمان به ساخت آن ادامه خواهیم داد». 
اسرائيل و غرب جمهوری اسلامی ایران را متهم می‌کنند که زیر پوشش برنامه‌ی صلح‌آمیز هسته‌ای، در پی ساختن جنگ‌افزار اتمی است. رهبران جمهوری اسلامی این اتهام را رد می‌کنند. 

هیچ نظری موجود نیست: