ایسنا: معاون اجتماعي نيروي انتظامي گفت: ماهواره مانند موادمخدر جرم به شمار ميرود، مواد مخدر سلامت روحي و جسمي افراد را به خطر مياندازد و ماهواره سبب ابتذال، بيبند و باري و فروپايشي کانون خانوادهها ميشود پس هر دو به يک ميزان خطرناک هستند.
سردار بهمن کارگر در نشستي خبري اظهار كرد: بزرگترين معضلات اجتماعي به خطرافتادن بنيان خانواده، اعتياد، طلاق و فضاي مجازي است که بايد به عنوان يک تيغ دولبه اين را در نظر داشت، اگر استفاده درستي از فضاي مجازي نشود، تهديدي براي جامعه به شمار ميرود باتوجه به اينکه استان کرمان يکي از پهناورترين استانها در کشور است، اهميت بسياري براي نيروي انتظامي و ايجاد امنيت دارد.
وي افزود: اگر اقدامات جدي براي ازدواج جوانان انجام نشود خود سبب آسيبهاي جدي در سطح جامعه خواهد شد، خانوادهها بايد به اين مسأله توجه لازم را داشته باشند، براي رفع اين آسيبها و پيگيري توجه به سه نهاد محله، مدرسه و مسجد ضروري است، خانوادهها متأثر از اين سه نهاد هستند در اين راستا با آموزش و پرورش، مسوولان امور مذهبي و مساجد و حوزههاي علميه توافقنامههايي بسته شده است.
ماهواره نمونه بارز جنگ نرم است
معاون اجتماعي ناجا بيان کرد: نيروي انتظامي در رابطه با طرح حجاب و عفاف که وظيفه و مسووليت اجرايي آن در اين حوزه پنج درصد است به نحو احسنت انجام خدمت کرده، 95 درصد اجراي قانون طرح اجراي حجاب و عفاف مربوط به ساير دستگاههاي مرتبط با اين مسأله است که اگر آنها در اين زمينه خود را در به قابليت نيروي انتظامي برسانند به وظيفه خود عمل کردهاند.
وي با تاكيد بر اينكه خريد و فروش ماهواره ممنوع است، گفت: نيروي انتظامي در صورت مشاهده به شدت برخورد خواهد کرد، چرا که ماهواره همانند مواد مخدر عمل ميکند.
کارگر در پايان خاطر نشان کرد: ماهواره نمونه بارز جنگ نرم است، در استان کرمان چهار هزار و 556 عدد انواع تجهيزات ماهواره جمعآوري شده است، اگر خانوادهها موادمخدر را به لحاظ آسيبها محکوم کرده و جرم بدانند ماهواره هم جرم است، ماهوارهها شيرازه خانواده را از درون سست ميکنند و کانون خانواده را متزلزل خواهند کرد، همچنين در امر مبارزه با ماهواره خانوادهها بايد بيشترين کمک را انجام دهند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر